Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ФК «Багіра» - переможець першого етапу чемпіонату України з футзалу серед дівчат

З 30 жовтня по 1 листопада в місті Лиман, у спортивному комплексі «Локомотив», відбулися змагання першого відбіркового етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат середньої вікової категорії (2004-2005 років народження).

На відкритті турніру учасниць привітали начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Лиманської міської ради Олексій Рокочий і віце-президент Асоціації футзалу Донецької області Данило Дичко.

Чотири команди виборювали три путівки у другий відбірковий етап: «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман, Донецька область), «Атлет» (м. Борова, Харківська область), «Фортуна» (смт. Шевченкове, Харківська область), «Кобра» (м. Білокуракіне, Луганська область). У такій послідовності команди й розташувались у підсумковій таблиці змагань.

Команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман, головний тренер - Олександр Резніков) переграла своїх суперниць. З рахунком 4:0 - «Атлет» (м. Борова), з однаковим рахунком 5:1 - «Фортуну» (смт. Шевченкове) і «Кобру» (м. Білокуракіне).

Тепер на наших дівчат чекає другий відбірковий етап чемпіонату України,  де вони поборються за путівку до Вищої ліги у цій віковій категорії спортивного сезону 2018-2019 років.

Додамо, що вже за тиждень, 10 листопада, старші дівчата Клубу «Багіра»-ДЮСШ у своєму першому домашньому матчі в рамках чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги прийматимуть команду «Тесла» з міста Харків.

Запрошуємо усіх підтримати команду Донеччини у домашній грі на паркеті ФСК «Локомотив» міста Лиман! Початок гри о 14:00.

 
03.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах