Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх у Бахмуті, Гірнику, Маріуполі

За минулий тиждень (з 3 по 9 грудня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових заходів.

Чемпіонат міста зі стрільби в Бахмуті

3-5 грудня в Бахмуті в тирі загальноосвітньої школи № 18 ім. Дмитра Чернявського відбувся традиційний чемпіонат міста зі стрільби серед навчальних закладів, присвячений Дню Збройних сил України.

Турнір вирізняється постійним зростанням чисельності учасників змагань і рівня їх підготовки. Цього разу на вогневому рубежі у влучності змагались 121 стрілок, які склали 24 команди.

У програму чемпіонату входили: стрільба з пневматичної гвинтівки сидячи з опорою на стіл та стрільба з пневматичного пістолета стоячи з утриманням зброї двома руками.

 

Обласний фестиваль з нагоди Дня української армії в Маріуполі

6 грудня в Маріупольському професійному ліцеї автотранспорту № 64 відбувся обласний фестиваль з нагоди Дня української армії.

Студенти стали учасниками квесту з локаціями на спритність, силу, влучність, знання першої допомоги та інтелект.

У змаганнях взяли участь 5 команд, серед яких три визначили кращими, нагородивши солодкими призами, подарунками та грамотами.

 

«Фітнес для всіх» у Маріуполі

З настанням холодів тренування в Маріуполі з напрямку «Фітнес для всіх» (загальна фізична підготовка, ТРХ петлі) переносяться з узбережжя моря до легкоатлетичного манежу.

Заняття проходять під веселу активну музику, інтенсивно і по-дружньому, що сприяє залученню нових прихильників здорового способу життя. Тепла атмосфера створюється тренером Михайлом Полюшкіним.

Спортивний захід «Будь здоровим» у Маріуполі

8 грудня в Маріуполі відбувся заключний етап проекту «Будь здоровим», який реалізовано завдяки програмі «Громадський бюджет».

Його основна ідея полягає в допомозі щодо реабілітації дітей з обмеженими можливостями. Протягом декількох місяців з хлопцями і дівчатами в басейні займались медалісти Паралімпійських ігор Олександр Комаров та Данило Чуфаров.

Веселі старти на честь Дня Збройних сил України в Гірнику

6 грудня в місті Гірник в ЗОШ №18 проведено «Веселі старти» серед п’ятикласників на честь Дня Збройних сил України.

За підсумками змагань перемогла дружба.

 
14.12.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах