Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини – переможці та призери чемпіонату світу з козацького двобою

6-9 грудня в місті Харків відбувся чемпіонат світу з козацького двобою. За звання кращих в українському виді єдиноборств змагалися близько 1000 спортсменів з 12 країн світу: Україна, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Іспанія, Йорданія, Киргизстан, Марокко, Таджикистан, Туреччина, Туркменістан, Узбекистан.

Володарями низки нагород на світовій першості стали й представники Донецької області.

Роман Незнахін з Покровська у ваговій категорії до 80 кг, віковій групі 19-40 років, здобув золоту медаль у розділі «борня-2» (традиційний кік-лайт) та срібну медаль у розділі «борня-1» (традиційний лайт-контакт).

Із міста Маріуполь на чемпіонаті світу виступили спортсмени центру спортивно-патріотичної підготовки змішаних єдиноборств ММА «Витязь» під керівництвом тренера Олексія Юдіна.

У категорії 7-9 років до 25 кг Костянтин Чалий посів третє місце у розділі «борня-2» та перше – у розділі «борня-3». У категорії 7-9 років до 30 кг у розділі «борня-3» Владислав Коротун здобув «золото». У категорії 7-9 років до 35 кг Ілля Фролов став другим у розділі «борня-3».

У категорії 10-12 років до 35 кг у розділі «борня-3» Георгій Галаванов посів 3 місце.

У категорії 16-18 років до 80 кг В’ячеслав Долгер став срібним призером у розділі «борня-2» та бронзовим у розділі «борня-3».

Цей чемпіонат підбив підсумки року в українському виді єдиноборств. «Зараз до складу Міжнародної федерації козацького двобою вже входить офіційно близько 20 країн світу, та їх кількість постійно зростає. Ми прагнемо, щоб козацький двобій став таким собі «голубом миру», який буде об’єднувати країни», - зазначив президент Української спортивної федерації «Козацький двобій» Володимир Радіонов.

 

 
17.12.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах