Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Регбійний майстер-клас у Родинському з майстрами спорту

16 січня в місті Родинське, у спортзалі ЗОШ №36, відбувся майстер-клас з регбі для учнів 7-8 класів.

Свою майстерність продемонстрували Ігор Юркін, директор ДЮСШ міста Покровська, майстер спорту України, тренер вищої категорії з регбі, а також Володимир Лисенко, майстер спорту України, тренер-викладач з регбі ДЮСШ м. Селидове.

Тренери-спортсмени на майстер-класі розповіли учням історію створення регбі, продемонстрували елементи гри, провели естафети, вправи та зіграли зі школярами у регбі-5. Це різновид регбі, який є безконтактним і нетравматичним (саме цей різновид є модулем шкільної програми).

Наприкінці заходу в.о. директора ЗОШ №36 м. Родинське Галина Купавих і вчитель фізичної культури Наталія Дереча подякували Ігорю Юркіну та Володимиру Лисенку за проведений майстер-клас, а вони подарували школі м’ячі та пояси для регбі-5, для того, щоб заняття з фізичної культури були ще більш цікавими та різноманітними. Після чого зробили фото на згадку та поплескали один одному за цікаве знайомство з регбі.

Майстер-клас проведено за ініціативи департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації з метою популяризації олімпійського руху, здорового способу життя, представлення обраного виду спорту і залучення молоді до рухової активності. 

 

 
18.01.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах