Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Владислав Гіда та Уляна Міщенко – у десятці кращих кікбоксерів України

Федерація кікбоксингу України WAKO підвела підсумки 2018 року, визначивши десять кращих спортсменів минулих 12 місяців. До числа топ-10 увійшли два представники Донецької області – Владислав Гіда з міста Курахове та Уляна Міщенко з міста Маріуполь.

У 2018 році Владислав Гіда, вихованець тренера Артема Дріги, успішно виступив у обох частинах чемпіонату Європи: у Братиславі він виборов «срібло» у розділі лоу-кік (57 кг), а в Мариборі – у фул-контакті (60 кг). Також він був першим на етапі Кубка світу в Будапешті (лоу-кік, 57 кг). На всеукраїнській арені Владислав двічі перемагав на чемпіонатах України та один раз на Кубку України.

Уляна Міщенко, вихованка тренера Руслана Осіпова, у минулому році відзначилася подвійною «бронзою» на австрійському етапі Кубка світу (лайт-контакт, К-1, 70 кг), також була першою на етапі Кубка світу в Будапешті (лоу-кік, 70 кг). На першості Європи їй дещиці не вистачило, аби потрапити на призовий подіум. А в Україні їй підкорилися вершини першості країни та Кубка.

Додамо, що також у топ-десять кікбоксерів України за підсумками 2018 року потрапили: Артур Руденко (Київ), Роман Щербатюк (Черкаси), Роман Головатюк (Кам’янець-Подільський, Хмельницька область), Олександр Українець (Павлоград, Дніпропетровська область), Орфан Сананзаде, Максим Семенчук (обидва – Кривий Ріг, Дніпропетровська область), Іван Ткаченко (Черкаси), Володимир Демчук (Житомир).

Нагадаємо, за підсумками 2017 року до числа кращих кікбоксерів України увійшла майстер спорту України міжнародного класу Наталія Мартюхіна родом з Горлівки, яка мешкає в Торецьку (вихованка тренера Віталія Лі).

 
 
 
 
18.01.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах