Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. У Бахмуті визначили чемпіонів України з легкоатлетичних метань

З 14 по 16 лютого в манежі стадіону «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (візочники 31-34 та 52-58 класів).

За звання кращих у штовханні ядра з положення сидячи боролися представники 9 областей України: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Луганської, Полтавської, Харківської, Херсонської та Черкаської.

На церемонії відкриття чемпіонату учасників привітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, заслужений тренер України з легкої атлетики Віктор Лис та начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко.

Почалися змагання з показових виступів провідних спортсменів України, членів національної збірної серед осіб з інвалідністю, які перебували в Бахмуті на навчально-тренувальному зборі.

У чемпіонаті Донецьку область представили два спортсмени – Артур Радковський (Бахмут) та Микола Горностаєв (Маріуполь), які здобули перемоги. Артур показав кращий результат у класі F-55 – 6.17 м, а Микола був першим у класі F-57– 8.10 м.

Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями Укрцентру «Інваспорт».

Протоколи офіційних змагань – за посиланням.

 

 

 

Відео Донецького регіонального центру фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт»:

 
18.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах