Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні лиманські футзалістки – срібні призерки зимового Кубку з футзалу у Харкові

13 лютого в місті Харків відбулись змагання зимового Кубку з футзалу серед дівочих команд 2005-2007 років народження на призи Харківської обласної державної адміністрації.

За коловою системою в одне коло зіграли шість команд: «Валькірії» (м. Балаклея, Харківська область), «Багіра» - ДЮСШ (м. Лиман, Донецька область), «Атлет» (м. Борова, Харківська область), «Фортуна» (Куп’янський район, Харківська область), ДЮСШ ім. Бутовського (м. Полтава) і «Тесла» (м. Харків).

Набравши десять очок, а це три перемоги, одна нічия, одна поразка, спортсменки з Лиману, вихованки тренера Олександра Резнікова, вибороли кубок, медалі та грамоти за 2 місце.

Злагоджену гру високого рівня продемонстрували: Єлизавета Альошина, Анна Дюбкова, Олександра Алієва, Віра Романко, Дар’я Левковська, Катерина Набатова, Ольга Катасонова, Ганна Гузенко, Єлизавета Водяшина, Єлизавета Пилипенко, Валерія Дендерюк, Ксенія Неманіхіна, Христина Гавриленко, Поліна Ігнатенко.

Цінними подарунками від жіночої футзальної команди «Тесла» нагороджено по два гравця з кожної команди, і в складі «Багіри» відзначено Єлизавету Альошину і Аліну Дюбкову. Також господарі для всіх учасників змагань організували солодкий стіл і подарунки – футзальні м’ячі вищого ґатунку.

 
19.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах