Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Станіслав Оліферчик здобув «золото» міжнародних змагань зі стрибків у воду

З 14 по 17 лютого в німецькому місті Росток відбулись міжнародні змагання зі стрибків у воду – 25 серія FINA Diving Grand Prix Meeting, які зібрали спортсменів з 22 країн.

Донецьку область у складі збірної команди України гідно представив майстер спорту міжнародного класу Станіслав Оліферчик з Маріуполя, вихованець заслуженого тренера України Анатолія Голованя.

У стрибках серед змішаних пар на трампліні 3 метри наш спортсмен у дуеті з Вікторією Кесарь (Запорізька область) здобув перемогу з сумою балів 281.97. Українці випередили суперників з Японії на більш ніж 10 балів (271.20), а третю сходинку посіли представники Німеччини з результатом 268.80.

Загалом збірна України зі стрибків у воду посіла в Німеччині четверте командне місце із двадцяти восьми, при цьому перебуваючи не в найсильнішому складі. Ще одну нагороду – «бронзу» у стрибках з вишки 10 метрів серед чоловіків – до національної скарбнички приніс 13-річний Олексій Середа з Луганської області, наймолодший учасник «FINA Diving Grand Prix 2019».
 

 
 
19.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах