Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шкільна футзальна ліга України серед бахмутських п’ятикласників

З 11 по 13 лютого в місті Бахмут, в ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург», відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга», присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. 
 
Під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» команди  хлопчиків  загальноосвітніх шкіл міста (понад 100 учасників) змагалися за кубок від управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та право представляти місто на зональних обласних змаганнях. 
 
Більшість юних футболістів здобули «футбольний досвід» на тренувальних заняттях у ДЮСШ, футбольних клубах, спортивних секціях загальноосвітніх шкіл. Тому турнір видався видовищним та напруженим. У фіналі зустрілися представники двох футбольних клубів, що додало ще більше інтриги та емоцій, свідками яких були числені вболівальники та батьки юних футболістів.
 
Право одержати кубок та грати у зональних обласних змаганнях здобули юні футболісти  ЗОШ №12, ІІ місце вибороли хлопчики ЗОШ №11, а ІІІ місце – ЗОШ №10, ЗОШ№18. 
 
Призерів нагороджено грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
 
 
21.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах