Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті Донецької області з кікбоксингу WAKO кращою стала команда Покровська

23 і 24 лютого в місті Покровськ відбувся «Відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів 2001-2002 р.н. та дорослих», а також «Відкритий турнір Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків, дівчат 2003-2012 р.н.».  
 
У змаганннях взяли участь 209 спортсменів з 14 міст Донецької області: Курахове, Слов’янськ, Мирноград, Волноваха, Торецьк, Краматорськ, Бахмут, Покровськ, Новогродівка, Маріуполь, Родинське, Костянтинівка, Білозерське, Авдіївка.
 
Кращою за підсумками змагань стала команда міста Покровськ, друге місце посіли кікбоксери міста Курахове, третє – команда міста Новогродівка. Спортсменів нагороджено медалями та грамотами.
 

За підсумками змагань сформовано збірну команду Донецької області для участі у чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів. 

Варто зазначити, що це змагання проведено з метою популяризації кікбоксингу в Донецькій області, підвищення рівня спортивної майстерності юних спортсменів і патріотичного виховання молоді, а також боротьби з алкоголізмом, наркоманією, дитячою злочинністю та іншими негативними звичками.
 
 
25.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах